COVID- 19

Скъпи гости, приятели и партньори,

За нас здравето и благополучието на гостите ни, на нашите колеги, както и на всички посетители на хотела, са от първостепенно значение.

…КАК РАБОТИМ В УСЛОВИЯТА НА COVID-19.. 

Ограничили сме резервациите на гости, от силно засегнатите страни от Covid-19.

Монтирали сме предпазни плексигласови стени на рецепцията.

Закуска, обяд и вечеря ще се сервира на блок -маса, като храната ще бъде подредена зад прозрачна преграда и изборът се осъществява с ръкавици. Гостите ще се допускат в ресторанта и района на бюфета при спазване на правилата за безопасност и физическа дистанция/отстояние 1,5 метра един от друг, носене на маска пред бюфета по време на избора на храна, задължителна дезинфекзия на ръцете от стационарния дезинфекционен дозатор и др./ Организирали сме еднопосочно движение на гостите и спазване на изискванията за физическа дистанция.

Няма да има ограничение по отношение количеството храна и напитки които, един турист може да консумира.

На територията на хотела сме поставили дозатори с дезифенктанти, които са на 24-часово разположение на персонала и гостите на хотела.

За да отговори на приетите противоепидемични мерки, заведението ще работи на 50% от капацитета си.

Това налага въвеждане на два времеви пояса за изхранванията, както следва:

.

Закуска:

07:30/08:00 – 09:45 часа

08:45 -10:00 часа

.

Вечеря:

до 20:00 часа

от 20:00 – 22:00 часа

Гостите ще бъдат поканени да изберат удобен за тях час за хранене. При невъзможност да изпълним запитването, екипът на хотела ще се погрижи да предложи адекватен алтернативен вариант.

Задължения на гостите:

  • Спазвайте указанията, които са поставени на видни места относно реда за настаняване, влизане в ресторанта, както и на служителите на хотела.
  • Спазвайте необходимата социална дистанция.
  • С оглед на извънредната ситуацията, може да откажете текущо почистване на стаята, като поставите от външната страна на вратата табелка “Не безпокойте”

Извиняваме се за причиненото неудобство. Наясно сме, че описаните по-горе допълнителни мерки до някаква степен ограничават престоя в Семеен хотел Прим, но сме уверени, че заедно можем да се справим. Да – COVID- 19 е факт, но също така е факт, че и животът продължава и ние трябва да му се насладим с пълна сила. Трябва да привикнем със създалата се ситуация и да продължим напред !

Бъдете здрави!

От екипа на Семеен хотел Прим